25
dec
2019

Najbolji edukatori Srbije za 2019. godinu

U subotu, 21. decembra, u svečanoj sali Kluba Poslanika u Beogradu, uručena su priznanja Najboljim edukatorima Srbije za 2019. godinu.
Šestoj svečanosti povodom dodele nagrada prisustvovale su brojne zvanice iz oblasti obrazovanja, predstavnici prethodnih generacija Najboljih edukatora Srbije kao i članovi komisije koji iz godine u godinu nesebično pomažu Udruženju „Živojin Mišić“ da pronađe ove sjajne ljude.
Prisutnima su se obratili Ivona Jovanović, koordinatorka Udruženja ,,Živojin Mišić“, prijatelji Udruženja i članovi komisije Vigor Majić, direktor Istraživačke stanice Petnica, Branislav Ranđelović, direktor Zavoda za vrednovanje kvaliteta obrazovanja i vaspitanja, kao i predstavnik prve generacije nagrađenih edukatora Saša Čorboloković, nastavnik srpskog jezika i književnosti u OŠ “3. Oktobar” iz Bora.
Nakon svečane dodele nagrada, Najbolji edukatori Srbije učestvovali su na predavanju “Kultura govora – usmeno izražavanje” koje je održao Slobodan Roksandić, jedan od osnivača Udruženja “Izražajnost”.
Ponosni smo na našu koleginicu Biljanu Popović koja je ponela ovu laskavu titulu!
Više o nagrađenim edukatorima možete pročitati ovde.

Biljana Popović, nastavnik razredne nastave
Najbolji edukator Srbije 2019
OŠ „Knez Sima Marković“ Barajevo

Leave a Reply

*

captcha *